Bubuk Ekstrak Cordyceps Militaris Organik

Penampilan: bubuk coklat sing apik
Spesifikasi: 20%, 30% Polisakarida, 10% Asam Cordyceps, Cordycepin 0,5%, 1%, 7% HPLC
Sertifikat: ISO22000;Halal;Sertifikasi NON-GMO, USDA lan sertifikat Organik EU
Fitur: Tanpa Bahan Tambahan, Tanpa Pengawet, Tanpa GMO, Tanpa pewarna buatan
Aplikasi: Diterapake ing lapangan kosmetik, lapangan panganan perawatan kesehatan, lan lapangan farmasi


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Organic Cordyceps Militaris Extract Powder minangka suplemen panganan sing digawe saka jamur Cordyceps Militaris, yaiku jinis jamur parasit sing tuwuh ing serangga lan larva.Iki dipikolehi kanthi ngekstrak senyawa sing migunani saka jamur, sing dipercaya duwe sifat antioksidan lan anti-inflamasi, uga efek sing bisa ningkatake kekebalan.Sawetara mupangat potensial kanggo njupuk Organic Cordyceps Militaris Extract Powder kalebu:
1. Ningkatake daya tahan lan nyuda rasa kesel: Sawetara riset nuduhake manawa ekstrak Cordyceps Militaris bisa nambah daya tahan, nambah kinerja atletik, lan nyuda rasa kesel.
2. Ndhukung sistem kekebalan: Ekstrak Cordyceps Militaris ngandhut polisakarida sing bisa mbantu ndhukung sistem kekebalan sing sehat.
3. Ngapikake fungsi pernapasan: Ekstrak Cordyceps Militaris bisa mbantu ningkatake fungsi paru-paru lan ndhukung kesehatan pernapasan.
4. Ndhukung kesehatan jantung: Sawetara panaliten nemokake yen ekstrak Cordyceps Militaris bisa mbantu nyuda tekanan getih, nyuda inflamasi, lan ningkatake fungsi jantung.Organik Cordyceps Militaris Extract Powder bisa dijupuk minangka tambahan ing wangun kapsul utawa bubuk.Kaya suplemen apa wae, penting kanggo ngobrol karo panyedhiya kesehatan sadurunge miwiti njupuk Organic Cordyceps Militaris Extract Powder.

Organic_Cordyceps_Militaris_Extract005
Organic_Cordyceps_Militaris_Extract006

Spesifikasi

Jeneng produk Ekstrak Cordyceps Militaris Organik Part Digunakake Woh-wohan
Batch No. OYCC-FT181210-S05 Tanggal Produksi 2018-12-10
Jumlah Batch 800KG Tanggal efektif 2019-12-09
Jeneng botani Cordyceps .militaris(l.exfr)link Asal saka Materi Cina
Item Spesifikasi asil Metode Pengujian
Adenosin 0,055% Min 0,064%  
Polisakarida 10% Min 13,58% UV
Cordycepin 0,1% Min 0,13% UV
Kontrol Fisik & Kimia
Penampilan Wêdakakêna coklat-Kuning tundhuk Visual
ambune Ciri khas tundhuk Organoleptik
Dirasakake Ciri khas tundhuk Organoleptik
Analisis Saringan 100% lulus 80 mesh tundhuk Layar 80 mesh
Mundhut ing Pangatusan 7% Maks. 4,5% 5g / 100 ℃ / 2,5 jam
awu 9% Maks. 4,1% 2g / 525 ℃ / 3 jam
As 1 ppm maks tundhuk ICP-MS
Pb 2 ppm maks tundhuk ICP-MS
Hg 0,2 ppm maks. tundhuk AAS
Cd 1.0ppm Maks. tundhuk ICP-MS
Pestisida (539)ppm Negatif tundhuk GC-HPLC
Mikrobiologi
Total Plate Count 10000cfu / g Maks. tundhuk GB 4789.2
Ragi & Mold 100cfu/g Maks tundhuk GB 4789.15
Coliforms Negatif tundhuk GB 4789.3
Patogen Negatif tundhuk GB 29921
Kesimpulan Sesuai karo spesifikasi
Lumbung Ing panggonan sing adhem lan garing.Tetep adoh saka cahya sing kuwat lan panas.
urip beting 2 taun nalika disimpen kanthi bener.
Packing 25KG/drum, Pack ing drum-kertas lan rong plastik-tas nang.
Kasedhiya dening : Mbak Ma Disarujuki dening: Pak Cheng

Fitur

Ekstrak iki diprodhuksi kanthi nggunakake teknik canggih kanggo ngolah jamur Cordyceps Militaris, dadi suplemen diet kualitas premium sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nambah kesejahteraan.
Iku GMO & Allergen free, menehi katentreman atine kanggo wong-wong sing duwe watesan diet.
Amarga produk kasebut ngemot luwih sithik pestisida, jejak lingkungane sithik.Iki ndadekake ramah lingkungan lan uga nutrisi.
Ora kaya suplemen diet liyane, ekstrak iki gampang dicerna lan ora nyebabake rasa ora nyaman ing weteng.
Uga sugih ing vitamins, mineral, lan nutrisi penting sing ningkatake kesehatan sakabèhé.
Produk kasebut ngandhut senyawa bioaktif sing nduweni sipat antioksidan lan anti-inflamasi.Akibaté, bisa mbantu ndhukung sistem kekebalan awak.
Kajaba iku, kelarutan banyu ndadekake gampang dikonsumsi.Kajaba iku, cocok kanggo Vegan lan Vegetarian.

Pungkasan, ekstrak kasebut gampang diserep, mesthekake yen awak entuk manfaat saka sifat nutrisi.

Sakabèhé, produk iki minangka cara sing aman lan alami kanggo ningkatake kesehatan lan kesejahteraan.

Aplikasi

Bubuk Ekstrak Cordyceps Militaris Organik duwe macem-macem lapangan aplikasi.Sawetara iki kalebu:
1. Nutrisi Olahraga: Ekstrak kasebut misuwur ing kalangan atlit lan penggemar olahraga amarga mbantu ningkatake tingkat energi, stamina, lan daya tahan.Uga mbantu nyepetake pemulihan sawise latihan.
2.Dhukungan Kekebalan: Ekstrak ngandhut senyawa bio-aktif sing nduweni sipat antioksidan lan anti-inflamasi, sing ndhukung sistem kekebalan awak.
3. Kesehatan Otak: Ekstrak Cordyceps Militaris dikenal kanggo ndhukung kesehatan otak kanthi ningkatake fungsi kognitif, memori, lan fokus.
4.Anti-tuwa: Ekstrak ngandhut antioksidan sing mbantu nglawan radikal bebas sing bisa nyebabake penuaan dini.
5. Kesehatan Pernafasan: Wis digunakake kanthi tradisional kanggo ndhukung kesehatan pernapasan.Iki mbantu nambah fungsi paru-paru lan nyuda gejala asma.
6. Kesehatan Seksual: Ekstrak Cordyceps Militaris dikenal minangka afrodisiak alami sing ningkatake libido lan fungsi seksual.
7. Kesehatan lan Kesejahteraan Umum: Ekstrak minangka cara alami lan aman kanggo ningkatake kesehatan lan kesejahteraan sakabèhé.

Detail Produksi (Flow Chart)

Aliran proses Sederhana Ekstrak Cordyceps Militaris Organik
(ekstraksi banyu, konsentrasi lan pangatusan semprotan)

mili

Packaging lan Service

Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem, garing lan resik, Jaga saka kelembapan lan cahya langsung.
Paket Massal: 25kg/drum.
Lead Time: 7 dina sawise pesenan sampeyan.
Umur beting: 2 taun.
Cathetan: Spesifikasi khusus uga bisa digayuh.

Bubuk Beta-Karoten Alami (2)

Cara Pembayaran lan Pangiriman

Ekspres
Ing ngisor 100kg, 3-5 dina
Layanan lawang menyang lawang gampang kanggo njupuk barang

Miturut Segara
Luwih saka 300kg, Udakara 30 Dina
Port kanggo layanan port makelar clearance profesional dibutuhake

Miturut Air
100kg-1000kg, 5-7Dina
Bandara kanggo layanan bandara broker reresik profesional dibutuhake

trans

Sertifikasi

Organic Cordyceps Militaris Extract Powder disertifikasi dening sertifikat organik USDA lan EU, sertifikat BRC, sertifikat ISO, sertifikat HALAL, sertifikat KOSHER.

CE

FAQ (Prequently Asked Questions)

Apa Cordyceps sinensis padha karo Cordyceps militaris?

Ora, Cordyceps sinensis lan Cordyceps militaris ora padha.Padha ing babagan keuntungan lan panggunaan kesehatan, nanging loro spesies jamur Cordyceps sing beda.Cordyceps sinensis, uga dikenal minangka jamur ulat, yaiku jamur parasit sing tuwuh ing larva ulat Hepialus armoricanus.Umume ditemokake ing tlatah dhuwur ing China, Nepal, Bhutan, lan Tibet.Wis digunakake ing obat tradisional Cina kanggo abad kanggo nambah energi, stamina, lan fungsi imun.Cordyceps militaris, ing tangan liyane, minangka jamur saprotrophic sing tuwuh ing serangga lan arthropoda liyane.Iki minangka spesies sing luwih gampang dibudidaya lan asring digunakake ing studi riset modern.Nduweni keuntungan kesehatan sing padha karo Cordyceps sinensis lan bisa digunakake kanggo ningkatake kinerja atletik, ningkatake fungsi kekebalan, lan nyuda inflamasi.Cordyceps militaris lan Cordyceps sinensis duweni efek nutrisi lan njaga kesehatan, nanging bedane utama antarane jamur Cordyceps sinensis lan Cordyceps militaris yaiku ing konsentrasi 2 senyawa: adenosin lan cordycepin.Panaliten nuduhake manawa Cordyceps sinensis ngemot adenosin luwih akeh tinimbang Cordyceps militaris, nanging ora ana cordycepin.
Sakabèhé, Cordyceps sinensis lan Cordyceps militaris wis nuduhake mupangat kanggo kesehatan lan kudu dipikirake kanggo wong sing kasengsem ing kesehatan lan kesejahteraan alam.

Napa Cordyceps militaris larang banget?

Ana sawetara sebab kenapa Cordyceps militaris bisa larang: 1. Proses budidaya: Proses budidaya Cordyceps militaris bisa rumit lan mbutuhake wektu dibandhingake karo jamur liyane.Sampeyan mbutuhake landasan inang khusus lan kontrol suhu lan kelembapan, sing bisa nggawe proses produksi larang regane.2. Kasedhiya winates: Cordyceps militaris ora kasedhiya kaya jamur obat liyane amarga mung bubar populer minangka suplemen kesehatan.Kasedhiya winates iki bisa ningkatake rega.3. Panjaluk dhuwur: Mupangat kesehatan Cordyceps militaris wis saya misuwur ing taun-taun pungkasan, sing nyebabake paningkatan permintaan.Panjaluk dhuwur uga bisa ngunggahake rega.4. Kualitas: Kualitas bisa mengaruhi rega Cordyceps militaris.Produk asli lan berkualitas tinggi mbutuhake budidaya, panen, lan pangolahan sing trampil, sing bisa ngasilake rega sing luwih dhuwur.Sakabèhé, sanajan Cordyceps militaris bisa larang, bisa uga kudu nandur modal amarga keuntungan kesehatan sing potensial.Penting kanggo riset produk lan supplier lan takon karo profesional kesehatan sadurunge kalebu ing diet utawa suplemen rutin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita