Serat Kacang Organik Isi Tinggi

Spesifikasi: Ekstrak kanthi bahan aktif utawa kanthi rasio
Sertifikat: NOP & EU Organik;BRC;ISO 22000;Kosher;Halal;HACCP
Kapasitas pasokan taunan: Luwih saka 80000 ton
Aplikasi: Serat kacang polong digunakake ing industri daging;panganan panggang; industri perawatan kesehatan.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Serat Kacang Organik yaiku serat panganan sing asale saka kacang ijo organik.Iki minangka bahan tanduran sing sugih serat sing mbantu ndhukung kesehatan lan keteraturan pencernaan.Serat kacang polong uga minangka sumber protein sing apik lan duwe indeks glikemik sing sithik, saengga cocok kanggo wong sing pengin ngatur tingkat gula getih utawa njaga bobot sing sehat.Bisa ditambahake ing macem-macem panganan, kayata smoothie, panganan panggang, lan sup, kanggo nambah isi serat lan nambah tekstur.Serat Diet Kacang Organik uga minangka bahan sing lestari lan ramah lingkungan amarga digawe saka sumber daya sing bisa dianyari lan diprodhuksi nggunakake proses sing ramah lingkungan.Iki minangka pilihan sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki cara alami lan sehat kanggo nambah asupan serat.

Kacang polong4
Serat kacang 3

Spesifikasi

spesifikasi

Fitur

• Ningkatake fungsi kekebalan awak: kacang polong sugih ing macem-macem nutrisi sing dibutuhake dening awak manungsa, utamane protein sing berkualitas tinggi, sing bisa ningkatake resistensi penyakit lan kemampuan rehabilitasi awak.
• Kacang polong sugih ing karoten, sing bisa nyegah sintesis karsinogen manungsa sawise mangan, saéngga ngurangi pembentukan sel kanker lan ngurangi insiden kanker manungsa.
• Laxative lan moisturizing usus: Kacang polong sugih ing serat kasar, kang bisa ningkataké peristalsis saka usus gedhe, supaya dhingklik Gamelan, lan muter peran ing ngresiki usus gedhe.

Aplikasi

Serat kacang organik bisa digunakake ing macem-macem aplikasi ing industri panganan.Ing ngisor iki sawetara panggunaan potensial kanggo serat kacang organik:
• 1. Panganan sing dipanggang: Serat kacang polong organik bisa ditambahake ing panganan panggang kayata roti, muffin, cookie, lan liya-liyane kanggo nambah isi serat lan nambah rasa.
• 2. Omben-omben: Serat kacang polong bisa digunakake ing ombenan kaya smoothies utawa protein shake kanggo nambah konsistensi lan nyedhiyakake serat lan protein ekstra.
• 3. Produk daging: Serat kacang polong bisa ditambahake ing produk daging kayata sosis utawa burger kanggo nambah tekstur, nambah kelembapan lan nyuda isi lemak.
• 4. Cemilan: serat kacang polong uga bisa digunakake ing biskuit, kripik kentang, cemilan kembung lan panganan cemilan liyane kanggo nambah serat lan nambah tekstur.
• 5. Sereal: Serat kacang polong organik bisa ditambahake ing sereal sarapan, oatmeal utawa granola kanggo nambah isi serat lan nyedhiyakake protein sing sehat.
• 6. Saus lan Dressing: Serat kacang organik bisa digunakake minangka thickener ing sauces lan dressings kanggo nambah tektur lan nyedhiyani serat ekstra.
• 7. Panganan pet: Serat kacang polong bisa digunakake ing panganan pet kanggo nyedhiyakake sumber serat lan protein kanggo asu, kucing utawa kewan liyane.
Sakabèhé, serat kacang organik minangka bahan serbaguna sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nambah nilai nutrisi lan ningkatake kualitas produk sing wis rampung.

Rincian Produksi

Proses Pembuatan Serat Kacang Organik

proses

Packaging lan Service

Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem, garing lan resik, Jaga saka kelembapan lan cahya langsung.
Paket Massal: 25kg/drum.
Lead Time: 7 dina sawise pesenan sampeyan.
Umur beting: 2 taun.
Cathetan: Spesifikasi khusus uga bisa digayuh.

rincian

Cara Pembayaran lan Pangiriman

Ekspres
Ing ngisor 100kg, 3-5 dina
Layanan lawang menyang lawang gampang kanggo njupuk barang

Miturut Segara
Luwih saka 300kg, Udakara 30 Dina
Port kanggo layanan port makelar clearance profesional dibutuhake

Miturut Air
100kg-1000kg, 5-7Dina
Bandara kanggo layanan bandara broker reresik profesional dibutuhake

trans

Sertifikasi

Serat Kacang Organik disertifikasi dening sertifikat organik USDA lan EU, BRC, ISO, HALAL, KOSHER lan HACCP.

CE

Cara milih serat kacang organik?

Nalika milih serat kacang organik, ana sawetara faktor sing bisa ditimbang:

1. Sumber: Goleki serat kacang polong sing asale saka kacang polong non-GMO, sing ditanam sacara organik.
2. Sertifikasi Organik: Pilih serat sing disertifikasi organik dening badan sertifikasi sing duwe reputasi.Iki njamin yen serat kacang polong ditanam lan diproses kanthi alami tanpa nggunakake pupuk sintetis, pestisida, utawa bahan kimia mbebayani liyane.
3. Cara Produksi: Goleki serat kacang polong sing diprodhuksi nggunakake cara pangolahan sing efisien lan ramah lingkungan sing ngreksa kandungan nutrisi.
4. Kemurnian: Pilih serat sing nduweni konsentrasi serat sing dhuwur lan jumlah gula sing minimal lan aditif liyane.Ngindhari serat sing ngemot pengawet, pemanis, rasa alami utawa buatan utawa aditif liyane.
5. Reputasi Merek: Pilih merek sing duwe reputasi apik ing pasar kanggo nggawe produk organik sing berkualitas tinggi.
6. Rega: Coba rega produk sing sampeyan pilih nanging tansah elinga, produk organik sing berkualitas tinggi biasane teka kanthi rega sing luwih dhuwur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita